Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Δύο παιδιά από την Παλαιστίνη σκοτώθηκαν την Τρίτη σε έκρηξη από Ισραηλινά πυρομαχικά

Το ακόλουθο κείμενο το ανάρτησε ως σχόλιο ο φίλος Απόστολος. Τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον του και τον κόπο του.
Δύο παιδιά από την Παλαιστίνη σκοτώθηκαν την Τρίτη σε έκρηξη πυρομαχικών που δεν είχαν εκραγεί, τα οποία είχαν αφήσει οι Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στα προάστια της πόλης Zaitun ανατολικά της Γάζας, αναφέρουν ιατρικές πηγές.Τα δυο παιδιά, που συνόδευαν τους γονείς τους στα χαλάσματα του κατεστραμένου τους σπιτιού, έπαιξαν με ένα "ύποπτο" αντικείμενο, που οδήγησε στην έκρηξή του και στον άμεσο θάνατό τους.
Τα Ισραηλινά στρατεύματα έριξαν εκατοντάδες τόνους εκρηκτικά στη Λωρίδα της Γάζας στη διάρκεια των τριών περασμένων εβδομάδων της αιματηρής επίθεσης στη Λωρίδα, ορισμένα από αυτά είχαν μη-συμβατικές κεφαλές που παρέμειναν ανενεργές και εκρήγνυνται με την κίνηση.Παλαιστίνιοι γιατροί περιμένουν περισσότερες τέτοιες εκρήξεις τις επόμενες μέρες.Ζήτησαν από τους κατοίκους να είναι προσεχτικοί όταν βρίσκουν τέτοια "ύποπτα" μεταλλικά αντικείμενα στα χαλάσματα ή κοντά στα κατεστραμένα τους σπίτια."
Πηγή: http://www.palestine-info.co.uk/en/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου